Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، گفتگوی امید جهان با برنامه «فرش بنفشه» رادیو ایران شب گذشته( سه شنبه 12 فروردین) روی آنتن رفت. امیدجهان خواننده بوشهری و تلفیقی خوان پاپ و جنوبی که آهنگ های شادی را می خواند درباره تلفیق موسیقی محلی و پاپ در اثارش گفت:« محمود جهان پدر خدا بیامرزم صاحب موسیقی فولک جنوبی است و اوایل زیاد رغبت نشان نمی‌داد که من تلفیقی کار کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما واقعیت این است که موسیقی ما پوست اندازی کرده و برای اینکه در گردونه باشیم باید به روز جلو برویم برای همین موسیقی جنوبی را با آلات موسیقی که در پاپ استفاده می‌شود کار می‌کنیم. آهنگی به نام «هله دان دان هم »با همین شیوه ساختیم و خداراشکر ما در خاطرات شاد مردم دخیل هستیم.»

جهان یادآور شد: «خواننده مورد علاقه من علی رغم اینکه خودم آهنگهای شاد می‌خوانم آقای چاوشی است و محسن یگانه را هم خیلی دوست دارم و نمی‌دانم چطوری است که گرچه خودم شاد می خوانم و آهنگهایم انرژیک است اما در خلوت خودم آهنگهای آرام گوش می دهم. رفیقم کجایی دقیقا کجایی را هم خیلی دوست دارم.»

وی تاکید کرد: «در گوشی‌ام آهنگ‌های علی عبدالمالکی دوست صمیمی‌ام را دارم. فریدون آسرایی که صدای خیلی خوبی دارد و دوست عزیزم محسن ابراهیم زاده که خیلی توی بورس است و آهنگ «دونه دونه» او را خیلی دوست دارم.»

جهان رفتن به آبادان و به ویژه حضور در بازار ته لنجی را به مخاطبان رادیو ایران پیشنهاد داد و گفت: «اینجا در هر مغازه موسیقی زنده اجرا می‌شود و بسیار لذت بخش است.»

در بخش پایانی برنامه «فرش بنفشه» که به تهیه کنندگی زهرا قائدی هر شب ساعت ۱۷ تا ۲۰ از رادیو ایران پخش می‌شود، جهان در واکنش به اسامی که مجری نام برد، محمود جهان پدرش را ناخدای موسیقی جنوب ایران و محسن شریف زاده را دوست و همکار عزیز توصیف کرد و درباره جناب خان گفت:« جناب خان را نمی‌شناسم اما از او توقع دارم وقتی آهنگهایی را از من می‌خواند یادی از من بکند. با این حرفم نشان دادم دل پری از او دارم.»

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جهان شادی موسیقی پدر پوست ایران زهرا پارس آهنگ توقع یادی جناب خان پارس نیوز امید جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۱۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی هوش طبیعی حشرات به کمک ربات‌ها می‌آید

یک استارت آپ مستقر در بریتانیا از یک راه حل محاسباتی شامل مجموعه‌ای از الگوریتم‌های الهام گرفته از رفتار حشرات، رونمایی کرده است که می‌تواند به خودکار شدن کمک کند.

به گزارش ایسنا، در حالی که شرکت‌ها بر روی روش‌های یادگیری عمیق برای ایجاد دستگاه‌هایی که قادر به کار مستقل هستند تمرکز می‌کنند، یک استارت‌آپ مستقر در بریتانیا مأموریت دارد دنیای خودمختاری را با «هوش طبیعی» پیشرفته متحول کند.

به نقل از آی‌ای، برای یک دهه، محققان به درک چگونگی عملکرد مغز حشرات پرداختند. آنها بررسی کردند که حشرات چگونه جهان را می‌بینند، راه خود را پیدا می‌کنند، مسیریابی می‌کنند و به جهان واکنش نشان می‌دهند.

پیشرفت هوش طبیعی

سپس، آنها این یافته‌ها را به یک الگوریتم تبدیل کردند و آن را «هوش طبیعی» نامیدند. آنها معتقدند که این هوش طبیعی می‌تواند نحوه عملکرد خودمختاری را کاملا تغییر دهد و آن را کاربردی‌تر و کارآمدتر کند.

دیوید راجان(David Rajan)، مدیر عامل شرکت اپتران Opteran می‌گوید: حشراتی مانند زنبورهای عسل در مقایسه با حدود ۸۶ میلیارد نورون در یک انسان، حدود یک میلیون نورون دارند، اما سیستم‌های عصبی مرکزی در آنها وجود دارند. آنها دنیا را می‌بینند و می‌توانند تا ۱۰ کیلومتر را با صرف انرژی میکرو وات حرکت کنند. اگر واقعا می‌خواهید خودمختاری پیشرفته را ببینید، به کالیفرنیا نروید بلکه به یک باغ نگاه کنید.

در ماه‌های آینده، این تیم قصد دارد سیستم را با عملکردهای اضافی مانند جلوگیری از برخورد بهبود بخشد. تا سال آینده، آنها قصد دارند الگوریتم‌های تصمیم‌گیری را ادغام کنند تا دستگاه‌ها بتوانند وظایف را اولویت‌بندی کنند.

به گفته راجان، این تنها شروع کار است، زیرا این شرکت در حال حاضر به دنبال کاربردهای تجاری مختلف در بخش‌های مختلف از جمله لجستیک، خودرو، معدن، امنیت و غیره است.

مشارکت عمده برای پیشرفت رباتیک

این شرکت که اکنون ۴۵ کارمند دارد، به سرعت در حال رشد است و به تازگی شراکت بزرگی را اعلام کرده است. فناوری آن قرار است در ربات‌های انبار پیشرفته ساخته شده توسط شرکت آلمانی سیف‌لاگ(Safelog) استفاده شود.

علاوه بر این، فناوری اپتران از سیستم‌های موجود جدا است، زیرا نیازی به آموزش گسترده با مجموعه داده‌های بزرگ قبل از استقرار ندارد. الگوریتم‌ها ذاتی هستند و آن‌ها را قادر می‌سازند تا به طور مستقل در جهان پیمایش کنند و بدون نیاز به جمع‌آوری و آموزش مداوم با داده‌ها در یک مرکز داده با تنوع پویا سازگار شوند.

راه اندازی یک وسیله نقلیه هدایت شونده خودکار(AGV) در یک انبار معمولا مستلزم کار زیادی است. اپراتورها باید قبل از اینکه به ربات‌ها اجازه حرکت در انبار را بدهند، کل تأسیسات را به دقت اسکن کنند و با داده‌های زیادی سروکار داشته باشند.

کاری که اپتران انجام می‌دهد این است که به طور قابل توجهی فرآیند راه‌اندازی را ساده می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پدر خشمگین دخترش را در میدان خراسان کشت؛ مادرش گذشت کرد
  • نجاتم دهید، دیگر به پایان خط رسیده‌ام!
  • حسرت بزرگ سردار؛ وقتی کارلوس کی‌روش گفت: تعویض؛ خودم داوطلبانه قبول کردم
  • وقتی هوش طبیعی حشرات به کمک ربات‌ها می‌آید
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • رئیس شورای سیاست‌گذاری دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران معرفی شد
  • امروز با سعدی: چه جرم رفت که با ما سخن نمی‌گویی
  • پولاد کیمیایی برای نمایش «گالیله» می‌خواند
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد